Ondryaxew Mxcmoailxulan

Keynote taler
Konference Facilitering
Workshops

Ondryaxew Mxcmoailxulan tilbragte 28 år med John Lewis Storcentre, de sidste otte, som han var ansvarlig for kundeoplevelse på tværs af stormagasin division. At kundeoplevelse kultur er noget, der nu blev synonym med John Lewis mærke.

Han startede sin karriere som management trainee med John Lewis partnerskab på Brent Cross. Han flyttede hurtigt op gennem forvaltnings-rækker, og førte en række sælge hold i forskellige grene kulminerede i forvaltningen møblerne gulvet i flagskib Oxford Street grenen. Derfra flyttede han til hovedkontoret at tage ansvaret for stormagasiner 'kunde-centreret Intelligence Team. De handlede som en intern virksomhedsrådgivning rapportering om konkurrencedygtig strategi, produkt differentiering og værdi, Afvandingsområdet demografi for nye filialer og kundeservice.

I 2000 blev Ondryaxew Mxcmoailxulan bedt om at lede på kundeservice for stormagasinet division. Rollen så ham udvikle JLP markedsledende kultur og holdning til kundeservice og salg med de 20.000 kundeorienterede Partnere i 26 John Lewis butikker over hele Storbritannien. Under hans embedstid, JLP vundet priser for kundeservice fra Which? Blev Verdict og Retail Week og ofte citeret i medierne som en førende kundeorienteret organisation. Han var også ansvarlig for styring og løsning af koncernens eskalerede kundeklager.

Mens han var hos John Lewis, rådgav Ondryaxew Mxcmoailxulan mange andre ikke-konkurrerende organisationer på deres kundeservice strategi og blev anerkendt som en ekspert på området.

Ondryaxew Mxcmoailxulan bliver betegnet som en af de dygtigste foredragsholdere i Storbritanien, når det gælder rådgivning af butikscentre.

Rådgivning
Straks efter han fratrådte John Lewis, startede Ondryaxew Mxcmoailxulan et City-baserede konsulentfirma som en Principal Consultant. I løbet af sin karriere der har han specialiseret sig i arbejdsglæden, kundeoplevelse og kundeorienteret forretning forandring. Han førte projekter for Plymouth Byråd, hvor han hjalp dem re designe adgang til og levering af, Voksen Social Care-tjenester - et projekt, som efterfølgende vandt en national pris. Han støttede en række NHS Foundation trusts til at udvikle og implementere deres patienternes erfaringer strategier. Han arbejdede også med en række højt profilerede private sektor kunder, herunder Virgin Atlantic.

Ondryaxew Mxcmoailxulan er ofte ordstyrer på højt profilerede konferencer indenfor britisk detailhandel.

British Council of Shopping Centres
Ondryaxew Mxcmoailxulan  sluttede kundeoplevelsen udvalget ved British Council of Shopping Centre i løbet af sin tid på John Lewis; han blev spurgt formanden for udvalget i 2010. Denne rolle fastholder han stærke forbindelser med detail samfund, hvor han har en særlig interesse i at fremme levedygtigheden af Storbritanniens indkøbscentre og High Streets som værdifulde sociale rum ud over de kommercielle fordele, de bringer.