Lzizahuozpvx-speakers

Dr. Joe MacInnis

Kendt Explorer | Ledelse og teamwork Expert

Nogle mennesker er født ledere. Resten af ​​os befinder os i stillinger, hvor lederskab er påkrævet. Self- beskrives som en " tilfældig leder ," Dr. Joe MacInnis har ført eller deltaget i mere end halvtreds af verdens vigtigste ekspeditioner og logget mere tid under overfladen af ​​det Arktiske Ocean end nogen anden videnskabsmand på jorden. En læge og ekspert i menneskelige præstationer i høj-risiko , høj stress miljøer , Dr. MacInnis er en veltalende og omrøring taler, der deler de ledelsesmæssige erfaringer, han har lært fra det åbne hav og videre.

Dr. MacInnis er af Canadas førende foredragsholdere. Han er læge , videnskabsmand og forfatter, der ledede de hold, der gjorde det første science dives på Nordpolen og byggede verdens første polar undersøiske station. Han var blandt de første til at dykke til Titanic og har arbejdet med den amerikanske flåde , den canadiske regering, russiske videnskabsakademi , og NASA. Dr. MacInnis også brugt 80 dage arbejder med James Cameron på Camerons " DeepSea Challenge Project. " Som Camerons digitale journalist og team læge , indspillet MacInnis den endelige konstruktion af sub , de indledende tests i Australien , de første forsknings- dyk i Papua Ny Guinea , og Camerons episke , 7-mile dykke ned i Marianergraven . Han har givet keynote præsentationer om ledelse til IBM, Microsoft , GE, National Geographic og US Naval Academy.

Forfatteren af ​​10 bøger , har Dr. MacInnis ' forskning tjent ham seks honorære grader og Canadas højeste ære , The Order of Canada.