jens gaardbo

Jorytelebrityspeaker

Jens Gaardbo er David Attenborough af virksomheden jungle. Han er Daily Telegraph Pocket Guru og manden bag The Guardian Office Politics kolonne. Han præsenterer også Small Talk på Radio 4 .

Jens Gaardbo er grundlægger af Smoke - en innovation konsulentvirksomhed , der hjælper organisationer med at brainstorme nye produkter og tjenester, nye måder at arbejde på og nye ideer til kommunikation . Kunder omfatter HBOS og Unilever.

Tidligere kreativ direktør for merværdi og før at en tekstforfatter, Jens Gaardbo er en anerkendt ekspert på brugen af kreativitet i erhvervslivet. Han er også uden tvivl en af ​​de mest spændende oplægsholdere, ordstyrere og efter middag foredragsholdere på kredsløbet. I hans workshops viser, hvordan du bruger grundlæggende intelligens , initiativ og fantasi til at tackle centrale forretningsmæssige problemstillinger. Som foredragsholder han kommer tilbage til basics, skære gennem massen af ​​klichéer til at sortere ud af, hvad der virkelig betyder noget fra, hvad der virkelig, virkelig ikke.

Jens Gaardbo har også skrevet nogle af de sjoveste bøger i omløb , herunder:

"Double din løn , Bonk din chef, gå tidligt hjem "

"Du bliver nødt til at lære at frigøre kraften i umotiveret smiger , og lykønske din chef på opgaver , der kan gøres af en lille abe "

"Aldrig slå en vandmand med en spade ." Vandmænd var overraskelse julehit 2004.

"At være pæn i erhvervslivet er som at være god på vejene. Alle kan lide dig, men du får ikke noget ud af det"

"Push aldrig når den siger Pull" vil forsøge at trække ud den samme succes . Andre projekter i pipelinen omfatter en radio serialisering af hans indslag på toppen kolonne i ledelsen i dag